ru | ua | en Новини
 
   
   
 
МУЗЕЙ
 
БУЛГАКОВ
 
ФОНД
 
НОВИНИ
 
ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
 
 
КОНТАКТИ
 

 

 

 

 

 

Музей М.Булгакова

Андріївський узвіз, № 13
Київ-70 

04070

Україна

Телефон: (044) 425-31-88

працює з 10:00 до 18:00 (каса до 17:00)

у понеділок з 10:00 до 12:00 - санітарна перерва

У святкові та вихідні дні перед відвідуванням

музею  дзвоніть за тел 425-31-88!!!

вихідний день - середа

 

Нагадуємо, що 15 травня 2011 року в День народження М.Булгакова, відбулася презентація книги «М.Булгаков. Київське ехо ».
Укладачі - Анатолій Кончаковський, перший директор музею та Світлана Ноженко, старший науковий співробітник. У книзі представлені сюжетні тексти і «осколки» спогадів авторів з кола Булгакових, які допомагають зібрати мозаїчне панно - портрет видатного Майстра в київському обрамленні. Смислова домінанта збірки - роздуми про вічні загальнолюдського звучання цінностях в булгаковському переломленні. Ключові слова: родина, рід, родина, прекрасне Місто, будинок - символ, радісне дитинство, ностальгічна пам'ять. Книга повертає нас до традицій булгаковського покоління, яке зуміло зберегти спадкоємний зв'язок в складний час після "великого і страшного" ​​1917 року

Книга "Михайло Булгаков. Київське ехо" продається тільки в музеї

Книга була створена при активній підтримці і допомозі нашого спонсора УкрСиббанк BNP Paribas Group


 

 

Фонд сприяння діяльності музею М.Булгакова в УкрСиббанк BNP Paribas Group

 

 
 
      Проект «Маринади»: Розмови про їжу та сучасне життя українців та американців  
12-10-2011
     

Учасники:

Лінда Норріс і Сара Кроу, стипендіатки Програми Фулбрайта в Україні, засновниці проекту “Маринади”, авторки блогу The Pickle Project http://pickleproject.blogspot.com/ 

Калеб Зіґас, шеф-кухар, директор організації La Cocina (Сан-Франциско, Каліфорнія)

Рувім Нільсон, виробник сиру (Міннесота)

Ірина Воробйова, співробітниця Музею М. Булгакова, дослідниця гастрономічного словника Михайла Булгакова (Київ)

Зустріч відкрита для всіх, хто отримує насолоду від їжі. Через обмежений простір, просимо попередньо зареєструватися за телефоном 050 351 74 58 або електронною поштою: irina.svirely@gmail.com . Бесіда супроводжуватиметься фуршетом. Учасників та гостей заохочують приносити зразки власної кулінарної майстерності.

Наступні зустрічі проекту «Маринади» відбудуться у Донецьку (18 жовтня), Одесі (21 жовтня) і Львові (23 жовтня)

Ідеї та коментарі учасників бесід будуть висвітлений на блозі проекту і стануть основою концепції виставки про українську їжу, що буде проведена в Україні та США.


 
     
 
© Все права защищены. Размещение материалов с данного сайта только с разрешения администрации.